Ο 1ΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Εχθές Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 σημειώθηκε μια άσχημη και προδοτική επίθεση κατά του Ελληνισμού και κατά της διεθνούς σταθερότητας τουλάχιστον στην περιοχή των Βαλκανίων. Δεν την ονομάζουμε ‘διπλωματική ήττα’ ή ‘απώλεια’ για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρξε διπλωματική μάχη ούτε υπήρξαν ποτέ δύο πλευρές που αντιμάχονταν η μια την άλλη λόγω συγκρουόμενων συμφερόντων τους, σε αντίθεση με τον Λαό από την μία και του σύνολο του πληθυσμού από την άλλη που δήθεν εκπροσωπούν.

       Διότι ούτε η κυβέρνηση των Σκοπίων ούτε η κυβέρνηση των Αθηνών εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκλογέων τους:

Αυτό εξακριβώνεται από την επιδεικτική περιφρόνηση και των δύο δήθεν αντιπροσώπων προς τους αντιπροσωπευόμενους. Επίσης εξακριβώνεται από το ποιοι δηλώνουν χαρά και ικανοποίηση από τις πράξεις τους, οι οποίοι βεβαίως άσκησαν αφόρητη πίεση και εν τέλει ωμά έδωσαν εντολές προς την άρον-άρον τέλεση της χθεσινής ντροπής που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, όπως εξ άλλου κάθε κερκόπορτα που ανοίγει ένας προδότης.

       Ειδικότερα στα συμφέροντα της Ελλάδας, οι έσχατοι προδότες τσίπρας-καμμένος και όσοι τους στήριξαν είτε άμεσα με ψήφο στην βουλή είτε έμμεσα με show και προπαγάνδα εντός και εκτός βουλής κατάφεραν καίριο πλήγμα που θα επιβαρύνει και θα επιφέρει καταστροφές στην οικονομία, την κοινωνία και την εδαφική-κρατική ακεραιότητα της Χώρας μας για τον προσεχή αιώνα τουλάχιστον.

       Αυτό βεβαίως στην περίπτωση που δεν πυροδοτηθεί πολεμική σύρραξη στην περιοχή που θα μας εμπλέξει σε ένα Γιουγκοσλαβικού τύπου πόλεμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε ανθρώπινη απώλεια και επαναπροσδιορισμό συνόρων.

       Δεν πρέπει να υπάρχει όμως αυταπάτη ότι εάν καθόταν άλλος σε αυτή την καρέκλα που νέμονται και ελέγχουν ξένοι δάκτυλοι και ξένα αφεντικά θα γινόταν κάτι διαφορετικό από την στιγμή που εξεδόθη το δυτικό φιρμάνι της εκτέλεσης της Μακεδονίας. Ένα φιρμάνι που κρατάει από τον Β΄ΠΠ όταν τα τότε εργαλεία των δυτικών, ο Άξονας και οι απανταχού Ναζί σε πλήρη συνεργεία με τα εργαλεία των δυτικών της εποχής του Μεσοπολέμου που ήταν η Κομιντέρν και τα απανταχού ΚΚ, έδωσαν την σύγχρονη κρατική και ψευδοεθνική υπόσταση των Σκοπίων ως δήθεν μακεδονία-μακεδόνες και χάρισαν την πραγματική Μακεδονία σε άλλο Σλαβικό φύλο τους Βούλγαρους.

       Συστηματικά, κάθε ένας που κάθισε στην καρέκλα με την άδεια και τον διορισμό των δυτικών υπάκουσε και υπακούει τυφλά και γονατιστά στις διαταγές τους. Το μόνο το οποίο διαφοροποιείται είναι οι προπαγανδιστικοί ελιγμοί και τρόποι επιβολής τους για να καταστείλουν την δίκαια Λαϊκή εναντίωση σε αυτές τις διαταγές: π.χ. χρειάστηκε μια Χούντα για την διχοτόμηση της Κύπρου μας και την αποσόβηση της ένωσης της με την Ελλάδα.

       Έτσι και τώρα χρειάστηκε μια άλλης κοπής χούντα (η Κοινοβουλευτική Δικτατορία με την κάλυψη της εκπροσωπούμενης δήθεν δημοκρατίας η οποία έχει άρει κάθε εξουσία από τον Λαό και κάθε ανασταλτική αναπεμπτική εξουσία ή δικαίωμα αρνησικυρίας-βέτο κατ’ ευθείαν από τον Λαό) για να επιβληθεί στον Λαό που μαζικά έχει εναντιωθεί καθολικά και επί έργω στην ιταμή εκχώρηση του όρου «Μακεδονία» υπό οποιαδήποτε μορφή και οποιονδήποτε συνδυασμό.

       Ο εχθρός που πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε απέναντι μας (και ο Δούρειος Ίππος) είναι η καρέκλα: το σύστημα που επιβάλλει αυτή την ψευδοδημοκρατία που για να υπάρξει χρειάζεται ΜΑΤ, τάγματα ασφαλείας, κομματοφρουρούς, μαύρη προπαγάνδα και βία και ασύδοτη καταστολή, φίμωση και εξαφάνιση των αντιφρονούντων.

       Το να κόβουμε απλά και προσωρινά τα κεφάλια αυτής της Λερναίας Ύδρας που είναι η καρέκλα (π.χ. Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά-Βενιζέλο, Τσίπρα-Καμμένο), είναι σαφέστατα αναγκαίο αλλά όχι επαρκές. Το ίδιο το τέρας είναι που πρέπει να εξολοθρευθεί και να πέσει. Η καρέκλα πρέπει να εξαφανιστεί και να αντικατασταθεί από τις πολυάριθμες και ισότιμες μεταξύ τους καρέκλες κάθε ενός Πολίτη που με ίσα και πραγματικά Πολιτικά Δικαιώματα (όχι σαν τα πραγματικά ανύπαρκτα και εικονικά πολιτικά δικαιώματα της πλάκας) θα έχουν την μόνη και υπέρτατη Εξουσία σε καθολικές ψηφοφορίες να εγκρίνουν ή όχι τα πάντα.

       Σε μια αντιμνημονιακή ομιλία του στην ΑΣΟΕΕ ο Γ. Κασσιμάτης είχε πει ότι θα πρέπει πρώτα να βρούμε ποιο είναι το «θηρίο» που επιβάλλει τα πάντα όσα υπομένουμε και έτσι να μπορούμε να το πολεμήσουμε αποτελεσματικά.

       Ιδού λοιπόν το πραγματικό θηρίο, αυτό που προσδίδει ισχύ και δύναμη και στην διεθνή καμαρίλα και στις Μεγάλες Δυνάμεις που βγάζουν τα φιρμάνια που υπακούν σε πείσμα των Λαών όλοι αυτοί οι δήθεν ‘αντιπρόσωποι/εκπρόσωποι’ των καλπονοθευτικών εκλογών και προεγκεκριμένων υποψηφίων: το σύστημα που προασπίζει και επιβάλλει την Καρέκλα.

       Αυτή την Καρέκλα πρέπει να ξηλώσεις Έλληνα Πολίτη και τα υπόλοιπα άμεσα θα βρουν την συμφερτική για εσένα λύση τους, γιατί θα την δώσουμε όλοι μαζί επί ίσοις όροις.

…επιστροφή στο μπλογκ

Share