Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

 

          Είναι σαφές σε όσους δεν τρέφονται από το τωρινό σύστημα ότι ζούμε σε ένα καθεστώς Χούντας μέσω της Μνημονιακής επιβολής και της ‘πλάτης’ που βάζει για την σταθερότητα αυτής της Χούντας ασχέτως κυβερνήσεων η εκάστοτε Τρόϊκα, Κουαρτέτο ή ‘θεσμοί’. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ακόμα ισχυρισμός ότι επικρατεί δήθεν δημοκρατικό καθεστώς που στην χειρότερη περίπτωση βρίσκεται δήθεν στα ‘όρια’ της συνταγματικότητας.

          Στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς υπήρχε μέχρι πρότινος μία κουλτούρα του ‘ό,τι δηλώσεις είσαι’ και μια χρήση των ταμπελών (όπως «δημοκρατία». «αριστερά», «ελευθερία», «ανθρώπινα δικαιώματα», κλπ) ασχέτως αντικειμενικότητας ή τεκμηρίων/αποδειξιμότητας της ορθής καλής χρήσης των ταμπελών αυτών.

          Ευτυχώς, μέσα στον όλεθρο της μάστιγας που λέγεται Μνημόνιο, ιδιαιτέρως μετά την εποχή της φαιδρότητας και γελοιότητας του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ που αποπειράθηκε να δηλώσει δήθεν ‘αριστερά’, έχει πλέον δοθεί η δυνατότητα να φανεί τοις πάσι ότι με το φύλλο συκής μιας διάτρητης διαδικασίας (εκλογές, βουλευτικές συνεδριάσεις, ψηφοφορίες με αμφίβολες πλειοψηφίες, δικαστικές ‘γνωμοδοτήσεις’/αποφάσεις  διαφόρων ειδών, κλπ) που χρησιμοποιείται για χάρη της εκάστοτε δημοκρατικής ταμπέλας επιβάλλεται ο στυγνός Ολοκληρωτισμός-Χούντα της Ολιγαρχικής επιβολής.

          Το καλύτερο παράδειγμα απόδειξη των ανωτέρω είναι ο χειρισμός του ζητήματος των πλειστηριασμών στο οποίο εναντιώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτών, όπως εξ άλλου προβάλλεται και από δικές τους μετρήσεις, έστω και πειραγμένα/’μαγειρεμένα’:

          Κάθε βήμα των κυβερνητικών στόχο έχει την παράκαμψη της Λαϊκής Βούλησης κατά πλήρη παράβαση της νομιμότητας: οι πλειστηριασμοί επιβάλλονται από μικροομάδα συμβολαιογράφων- εκτελεστών της Τρόικας που με εξόφθαλμα παράνομες (σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες του καταστατικού τους) επέβαλαν απόφαση των δανειστών/επενδυτών (περί αναστολής της αποχής τους), τα ΜΑΤ επέβαλαν τεράστια βία και καταστολή και ήραν τον δημόσιο χαρακτήρα της διαδικασίας των πλειστηριασμών κατά παράβαση του νομικού πλαισίου και διαφάνειας της διαδικασίας και τροχοδρομούνται οι εκ φύσεως παράνομοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που ευθαρσώς χρησιμοποιούνται με μόνο σκοπό να μην είναι προσβάσιμοι στο κοινό, δηλαδή να μην είναι ουσιαστικά δημόσιοι.

          Επειδή παρ’ όλα αυτά η έμπρακτη κατακραυγή είναι τεράστια εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και τα ΜΜΕ δεν μπορούν να προπαγανδίσουν επαρκώς ή έστω αποτελεσματικά υπέρ των πλειστηριασμών, τροχοδρομούνται επί πλέον παρανομίες και πλήγματα στο σύστημα Κράτους Δικαίου (δηλαδή, τήρηση της νομιμότητας και των Δικαιϊκών Αρχών που έστω υπάρχουν ακόμα εν ενεργεία) όπως η κατάργηση της Εντοπιότητας των πλειστηριασμών που ως εκπρόσωπος και εκτελεστής των δανειστών εισηγείται ο υπόδικος για το Παραδικαστικό νο. 2 Ρούσκας (με την άνεση της υπεράνω του νόμου δράσεως που χαρακτηρίζει όλους αυτούς τους εκτελεστές του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας υπέρ των Μνημονιακών εντός και εκτός των συνόρων).

          Η άρση της Εντοπιότητας όχι μόνο καθιστά κάθε πλειστηριασμό πριβέ για συγκεκριμένους πλειοδότες μόνο αλλά θα αποτελέσει ακόμα μια προσπάθεια να εμποδιστεί η έμπρακτη παύση τέλεσης των πλειστηριασμών που επιβάλλει μέχρι σήμερα ο Ελληνικός Λαός: βεβαίως με την πλήρη κατάργηση κάθε ίχνους νομιμότητας και συνεπώς εγκυρότητας της διαδικασίας αυτής.

          Τι αποδεικνύει λοιπόν αυτό;

          Ότι για να μπορέσει να δράσει, το Μνημονιακό μπλόκ χρειάζεται να απομακρύνει παντοιοτρόπως τον Λαό από τους τόπους δράσης του. Όταν ένα καθεστώς χρειάζεται κάτι τέτοιο και συνεχώς ‘νομοθετεί’ κατά παράβαση κάθε πλαισίου ώστε να εξασφαλίζει απόσταση ανάμεσα σε αυτό και τον Λαό, τότε έχουμε πλήρη Ολοκληρωτισμό, δηλαδή Χούντα. Η χρήση των ΜΑΤ για την εξασφάλιση της απόστασης και της καταστολής (δηλαδή ο βιασμός του Λαού που αντιτίθεται ενεργά σε κάτι, σε αυτή την  περίπτωση στους πλειστηριασμούς) διότι χωρίς την χρήση αυτή δεν μπορεί να λάβει χώρα η δράση που επιδιώκει το καθεστώς σημαίνει/αποδεικνύει ακράδαντα ότι πρόκειται για πλήρη Ολοκληρωτισμό, δηλαδή Χούντα.

          Όσο περισσότερο αυτός ο Ολοκληρωτισμός, αυτή η Χούντα, συνεχίζει τόσο περισσότερο το πλαίσιο δημοκρατικότητας (έστω και το χλιαρό της αντιπροσώπευσης) θα γκρεμίζεται μέχρι το τέλος να αρθεί και αυτό το ίδιο το Σύνταγμα επίσημα.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα…

Share