Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ

 

          Σε μια συνεδρίαση η οποία έχει ήδη καταγγελθεί ως παράνομη-παράτυπη από τους ίδιους τους συμβολαιογράφους, με φαινόμενα παραιτήσεως από το Δ.Σ. και αποχωρήσεως συνέδρων σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο συμβολαιογραφικός σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου ‘ψήφισε’ την  άρση της αποχής από τους πλειστηριασμούς, ηλεκτρονικούς και παραδοσιακούς. Αυτό το αποτέλεσμα, υπό την προεδρία ενός υποδίκου για το παραδικαστικό 2 με ό,τι αυτό συνεπάγεται, εκτός από άνομο και προδήλως στην υπηρεσία των  δανειστών/τρόϊκας (που και μόνο από τις επιδόσεις της οικονομίας και της παραγωγής ΑΕΠ τεκμηριώνεται πρακτικά ότι έχουν βλάψει τρομακτικά την Ελληνική οικονομία, το Δημόσιο συμφέρον και το Ελληνικό Κράτος) είναι και προϊόν της άνομης δήλωσης των κυβερνητικών.

          Αυτή η ανομία είναι βασική απόδειξη της μη Συνταγματικής Ολιγαρχίας/Απολυταρχίας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα ερήμην και ενάντια στην Λαϊκή Βούληση και Εντολή: είναι δηλαδή το αποτέλεσμα και η απόδειξη ότι έχουμε Δικτατορία η οποία είναι υπεράνω κάθε νόμου/Συνταγματικής νομιμότητας, κάτι που θα γίνεται όλο και πιο εμφανές και άρα όλο και χειρότερο για τους Έλληνες Πολίτες.

          Οι κυβερνητικοί, στο θέμα των πλειστηριασμών, είχαν δηλώσει απερίφραστα ότι εάν οι συμβολαιογράφοι συνέχιζαν να απέχουν θα έδιναν το δικαίωμα τέλεσης πλειστηριασμού (και άρα και τα χρήματα) σε άλλο κλάδο επαγγελματιών όπως οι δικαστικοί υπάλληλοι. Αυτό δείχνει την έμπρακτη δήλωση-πρόθεση των κυβερνητικών να πραγματοποιήσουν πάση θυσία και σε κατάργηση κάθε νομιμότητας την εντεταλμένη υπηρεσία που έχουν διαταχθεί να τελέσουν από τους αλλοδαπούς αφέντες τους που τους διατηρούν στις θέσεις τους.

          Οι συμβολαιογράφοι που αποτελούν το κύκλωμα αρπαγής περιουσιών με βεβαίως το αζημίωτο, έσπευσαν να άρουν την αποχή για να μην χάσουν τα κέρδη τους, τα τυπικά-νομιμοφανή όσο και τα μαύρα-παράνομα. Δεδομένου ότι ευθαρσώς η αποχή είχε γίνει από φόβο της οργής και αντίδρασης του Λαού εις βάρος τους και όχι λόγω Εθνικής συνείδησης ή έστω Ανθρωπισμού, είναι σαφές ότι η αποχή θα ήταν βραχύβια και προσχηματική μέχρι να αποσπάσουν διαβεβαιώσεις προστασίας από τους κυβερνητικούς. Κάτι που το πέτυχαν όπως φάνηκε από το πλήθος ΜΑΤ που φύλαγε την παράνομη συνεδρίαση και την επέβαλε.

ΜΑΤ φρουρούν την παράτυπη συνεδρίαση του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών

          Η ίδια ανομία παρατηρείται και σε πλήθος άλλων πτυχών της κυβερνητικής δράσης όπως την αλλαγή του Σωφρονιστικού  Κώδικα που πλέον εμπεριέχει και επιτρέπει πρακτικές που καταπατούν κατάφωρα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που εκτός από εξευτελισμό της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας αποτελούν και βασανιστήρια (όπως ο κολπικός/πρωκτικός έλεγχος-βιασμός και άλλες πρακτικές φυλακών τύπου Γ όπως και ξυλοδαρμοί από δεσμοφύλακες και ‘αγωγή’ ψυχοπαθών κρατουμένων με διαδικασίες απομόνωσης και κακουχίας υπό τις απόλυτες αποφάσεις και έλεγχο των δεσμοφυλάκων τους) που έχουν ικανή πιθανότητα να οδηγήσουν σε σοβαρούς σωματικούς τραυματισμούς και μόνιμες βλάβες καθώς και ψυχική κακοποίηση. Επίσης δείγμα της κατάστασης Δικτατορίας και Απολυταρχισμού, καθ’ ότι μόνο τέτοια καθεστώτα χρειάζονται αυτού του είδους την απάνθρωπη και απεχθή καταστολή στους κρατουμένους.

          Ταυτόχρονα όλα τα εισοδήματα περικόπτονται, έτσι ώστε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι όλοι χρεώστες στο Δημόσιο και αλλού, και άρα ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων, υποχείρια προς εκβιασμό και έρμαια να γίνουν δήμιοι και εκτελεστές των συμΠολιτών τους για ένα κομμάτι ψωμί συν ‘τυχερά’ για κάθε εκτέλεση εις βάρος των υπολοίπων: ‘τυχερά’ που απλά είναι μέρος του μισθού που δικαιούταν και τους το έκοψαν και έτσι τώρα λερώνονται και παρανομούν για το ίδιο ακριβώς αντίτιμο-ίσως και λιγότερα. Βεβαίως, για αυτό τον λόγο έχουν παραμείνει ή προσληφθεί στις θέσεις αυτές μόνο όσοι δεν έχουν στοιχειώδη συνείδηση, όρια ή έχουν επίσημο βεβαρυμμένο παρελθόν παρανομίας/ποινικό μητρώο (όπως τεκμηριώνεται από το πλήθος χάρης που δίνεται σε βαρυποινίτες για να επανδρώσουν το Δημόσιο).

          Μόνο μια Δικτατορία χρειάζεται ποινικούς καταδίκους για να δουλέψει η παράνομη κρατικής της μηχανή: η Δικτατορία όλων των κυβερνητικών (όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ), συμπεριλαμβανομένων και των ‘ωρυόμενων’ βουλευτών-συνεργών της όποιας αντιπολίτευσης οι οποίοι προσφέρουν με την κωμική παρουσία τους το φύλλο συκής του όποιου κοινοβουλευτισμού σε αυτή την ελέω δανειστών δοτή δικτατορική Κατοχική κυβέρνηση.

          Συνεπώς, έχοντας υπ’ όψιν ότι οι δικτατορίες δεν πέφτουν ποτέ μόνες τους ούτε βάζουν όρια μόνες τους, θα πρέπει όλοι να περιμένουμε ότι η κατάσταση θα γίνεται συνεχώς όλο και χειρότερη, όλο και πιο στυγνή, όλο και πιο άνομη και καταστροφική για όλους μας.

          Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι η συνένωση αφ’ ενός με μόνο στόχο την κατακρήμνιση αυτού του καθεστώτος και την σύλληψη των καθεστωτικών, των συνεργών τους και των ηθικών τους αυτουργών και αφ’ ετέρου να συνειδητοποιήσουμε ότι το σπάσιμο και η απεμπλοκή από αυτή την Κατοχική Δικτατορία (συμπεριλαμβανομένης και της Ε.Ε. που την επιβάλλει, στηρίζει και διατηρεί) δεν σημαίνει αποδυνάμωση της Χώρας και του Λαού μας αλλά ενδυνάμωση: υπάρχουν πολλά σχήματα και τρόποι κρατικής υπάρξεως που δεν εμφανίζονται ως επιλογές από το παρόν καθεστώς και δεν γνωρίζει ο Λαός ώστε να μην τολμάει να αποτινάξει τα δεσμά του.

          Εξ άλλου ποτέ καμμία αυτοκρατορία δεν παραδέχτηκε ότι αποικία της θα είναι βιώσιμη αν δεν είναι υπό την απόλυτη κυριαρχία και διοίκηση της. Κάτι που η Ιστορία επανειλημμένως έχει αποδείξει ότι όχι μόνο δεν ισχύει αλλά είναι και φτηνή προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών κρατούντων.

          Η κατακρήμνιση αυτής της Κατοχικής Δικτατορίας πρέπει να ξεκινήσει από το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών και με αντεπίθεση (όχι μόνο άμυνα) με κάθε μέσο και προς όλους τους συμβαλλομένους. Από αυτό η Χώρα και ο Ελληνικός Λαός έχει μόνο να κερδίσει σε όλα τα επίπεδα: σε κύρος, σε σεβασμό, σε ισχύ, σε ανεξαρτησία, σε περιουσία, σε χρήμα και ΑΕΠ και βεβαίως στην Αυτοδιάθεση.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα…

Share