Χρειαζόμαστε ένα νέο Σεπτέμβρη 1843

Είμαστε πλέον στο ζενίθ της σήψης:

Η κυβέρνηση ελέγχει με κρατικό χρήμα τα ΜΜΕ. Μέσω αυτών κατασκευάζει μια εικονική πραγματικότητα που κανείς δεν πιστεύει. Όμως επειδή δεν υπάρχει επίσημη αποδοχή/καταγραφή της πλήρους και ουσιαστικής κατακραυγής από την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού, η κυβέρνηση δεν πέφτει. Και ο μόνος τρόπος να πέσει πιο νωρίς από την λήξη της 4ετίας είναι η επίσημη καταγραφή της κατακραυγής αφού το πολιτικό σύστημα δεν έχει καμμία θεσμική διαδικασία πρόκλησης εκλογών από την βάση και αφήνει την κυβέρνηση να επιλέξει χωρίς κανένα άλλο κριτήριο/περιορισμό εάν και πότε θα κηρύξει εκλογές.

Δηλαδή, και το 100% του Λαού να είναι ενάντιο στην κυβέρνηση εάν αυτή δεν θέλει δεν πέφτει. Ο μόνος τρόπος να επιλέξει να πέσει είναι εάν θεωρεί ότι μέσω των ΜΜΕ έχει διαμορφωθεί επίσημο αρνητικό κλίμα στον Λαό που δεν μπορεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά/προσχηματικά.

Έχοντας λοιπόν όλες τις υπερεξουσίας απολυταρχικά στα χέρια της αυτή την στιγμή η κυβέρνηση:

  • Απογυμνώνει την παιδεία και την υποβαθμίζει σε βαθμό που καθιστά την έννοια «δημόσια & δωρεάν παιδεία» κενό γράμμα
  • Απογυμνώνει την ουσιαστικά ποιοτική και ασφαλή δημόσια υγεία/ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα, καθιστώντας την δημόσια και δωρεάν υγεία κενό γράμμα
  • Απογυμνώνει την δημόσια ασφάλεια, κάνοντας τους δρόμους μας και τις πλατείες μας αρένα επίλυσης λογαριασμών κάθε λογής μαφιόζικων συμμοριών, εγκληματιών και πρακτόρων που εκτελούν, κακοποιούν, ληστεύουν, βιάζουν, τρομοκρατούν όποιον θέλουν και όποτε θέλουν χωρίς πρόβλημα
  • Απογυμνώνει την δικαιοσύνη κάνοντας την από 3ο πυλώνα μιας δημοκρατίας σε απλό γραφείο διεκπεραίωσης ρευστοποιήσεων, παραχωρήσεων, εκχωρήσεων περιουσίας ιδιωτικής και δημόσιας υπέρ υμετέρων εγχωρίων και διεθνών καρτέλ και ξένων κρατών
  • Απογυμνώνει την βουλή/νομοθετική εξουσία, καθιστώντας/μετατρέποντας την από 2ο πυλώνα μιας δημοκρατίας σε απλό γραφείο επικύρωσης κυβερνητικών πράξεων και διαταγών της χωρίς καμμία δυνατότητα ελέγχου, αντίρρησης, ή βέτο μέσω της κατάπτυστης πρακτικής της απόλυτης αλλά εικονικής πλειοψηφίας μιας σε απόλυτους αριθμούς μειοψηφικής κυβέρνησης
  • Απογυμνώνει την Εθνική ασφάλεια τόσο με την υποθήκευση του οικονομικού μέλλοντος της Χώρας με το χρέος να είναι πλέον πάνω από 200% όσο και με την υπονόμευση της Ελληνικής κρατικής και μικρομεσαίας παραγωγής, αυτάρκειας, ανάπτυξης τεκνοποίησης και ανταγωνιστικότητας καθώς και με την αποποίηση/παραίτηση από κάθε ΔΕΚΟ, κρατική υποδομή, κλπ.

Όλα αυτά τα κάνει με υπεροψία, αλαζονεία και αυθάδεια που χαρακτηρίζουν απόλυτο μονάρχη/βασιλέα τύπου Όθωνα/αντιβασιλείας.

Αυτός ο απολυταρχικός αυταρχισμός της βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στα αγορασμένα ΜΜΕ και την κατασταλτική δύναμη των πραιτοριανών της της αστυνομίας και των δυνάμεων ασφαλείας.

Σε δεύτερο επίπεδο επίσης στηρίζεται και στον κοινωνικό αυτοματισμό που μπορεί να διαιρέσει το αντίπαλο δέος που είναι ο Λαός.

Αυτή κατάσταση δεν διορθώνεται με εκλογές, αν και πρέπει να προκληθούν και να προκαλούνται συχνά στο παρόν τελματωμένο πολιτικό σύστημα όπως το έχουν καταντήσει.

Αυτή η κατάσταση διορθώνεται αποκλειστικά και μόνο με πλήρη κατάργηση του συνόλου του διοικητικού/κυβερνητικού συστήματος και εντέλει πολιτικού συστήματος της επαγγελματικής οικογενειοκρατικής κομματοκρατίας και ανόρθωση στη θέση του ενός νέου ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ συστήματος.

Όπως στις 3 Σεπτεμβρίου 1843 υποχρεώθηκε ο απόλυτος μονάρχης Όθωνας να υποταχθεί σε Δικαιικό Νόμο (δηλαδή Σύνταγμα), έτσι θα πρέπει και τώρα να υποχρεωθεί το πολιτικό σύστημα να υποταχθεί στην Λαϊκή Βούληση, Εντολή, Έλεγχο και Νόμους (δηλαδή Σύνταγμα προτεινόμενο και εγκεκριμένο από το σύνολο του Λαού και μόνο με συνεχή Δημοψηφίσματα) πραγματικά, συνεχώς και αμετάκλητα.

Το 1843 μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τον Όθωνα συνταγματικό βασιλιά στην ουσία, ήταν όμως η αρχή του τέλους της βασιλείας του αλλά και της αρχής της ανάδειξης του Λαού στην Εξουσία του τόπου του.

Είναι καιρός να ολοκληρώσουμε αυτή την πορεία εγκαθιδρύοντας Άμεση και Ανθρωποκεντρική Δημοκρατία (ΑΔΑ) ώστε να διασώσουμε τους εαυτούς μας, τις περιουσίες μας και το Κράτος μας.

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *