Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

 

Το τωρινό Μνημονιακό Καθεστώς και όσοι το στηρίζουν/το εκπροσωπούν/συνεργάζονται με αυτό φοβάται τον Λαό τον οποίο καταδυναστεύει.

Αυτό είναι πρόδηλο και οφθαλμοφανές από την ενθουσιώδη χρήση των ΜΑΤ/αστυνομίας/ταγμάτων ασφαλείας παντού όπου υπάρχει πραγματική (και όχι προβοκατόρικη) Λαϊκή αντίσταση και εναντίωση στον ένα και μοναδικό στόχο που έχει το Καθεστώς αυτό: την πλήρη αρπαγή κάθε περιουσιακού στοιχείου, πόσου, αποθεματικού (ιδιωτικού και Δημοσίου) της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού όσο πιο γρήγορα και όσο πιο μαζικά γίνεται.

Επειδή είναι λοιπόν άρπαγες και κλέφτες και γνωρίζουν πολύ καλά ότι δρουν παρά τον Νόμο και ενάντια σε κάθε κοινό περί του Δικαίου αίσθημα ακόμα και διεθνώς, φοβούνται.

Κυρίως φοβούνται την αντίδραση του Λαού και την βία που έρχεται ως αντίδραση στην δική τους βία, καθώς είναι και θρασύδειλοι όπως κάθε εγκληματίας τέτοιου είδους (δηλαδή απατεώνες και κλέφτες).

Τι σημαίνει λοιπόν ο φόβος τους;

Ότι πέρα από το σχέδιο της αρπαγής της περιουσίας μας Δημόσιας και ιδιωτικής, κάθε άλλη τους δράση είναι σπασμωδική κατ’ αντίδραση του φόβου τους: θα βάλουν τα ΜΑΤ να κάνουν τάφρους, τείχη και φρούρια με τις κλούβες. Θα ρίχνουν χημικά και ξύλο, θα νομοθετούν παράνομα για να απομακρύνουν τον κόσμο αλλά κυρίως για να μπορούν να κρύβονται από τον κόσμο όσο εκτελούν το έγκλημα τους.

Αλλά, όπως είχε πει θρασύτατα ο Παττακός σε μία συνέντευξη του, αν δουν ότι δεν κάμπτουν τον Λαό και δεν τους παίρνει (δηλαδή αν φοβηθούν πολύ) θα φύγουν.