Ξεχάσαμε

ΞΕΧΑΣΑΜΕ…

Ξεχάσαμε τί σημαίνει ΔΕΞΙΑ!

Και βεβαίως δεν μιλάμε για τον απλό εργαζόμενο δεξιό που γαλουχήθηκε ώστε να νομίζει ότι θα κοπιάσει για να απολαύσει με την αξία του.

Μιλάμε για την ΔΕΞΙΑ την επιτετραμμένη και διορισμένη από την διεθνή άρχουσα τάξη των απανταχού πλουτοκρατών – εκμεταλλευτών του Ανθρώπου μονοπωλιακά: αυτούς που θεωρούν τον Άνθρωπο κτήμα και κεφαλαιουχικό αγαθό τους εν καταστολή, ελέγξιμο, αναλώσιμο και μόνο για χρήση και εκμετάλλευση.


Μιλάμε για την ΔΕΞΙΑ του παλατιού και Νεοφιλελευθερισμού. Τους αποτυχημένους δηλαδή του Φιλελευθερισμού που λόγω ανικανότητας δεν μπορούν να υπάρξουν και να σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού και πραγματικά Ελεύθερης Αγοράς σαν αυτή του μύθου του American Dream την οποία ονειρεύεται και πιστεύει ο πραγματικός απλός δεξιός.

Μιλάμε για την ΔΕΞΙΑ των νεποτιστών, των επιτετραμμένων αυλικών, των εξωμοτών, των κοτζαμπάσηδων, των τσιφλικάδων, των αριστοκρατών/τζακιών, των δωσιλόγων, των εγκληματιών και της μαφίας που μονοπωλούν, μαστίζουν και κατατρώνε σαν σαράκι εκ των έσω (μέσω του κρατικού, οικονομικού και διοικητικού συστήματος) το κράτος και την Ελλάδα μας.

Ξεχάσαμε τί σημαίνει ΔΕΞΙΑ και σοκαριζόμαστε τώρα, πέφτοντας από τα σύννεφα για τους παιδόφιλους, τους μαφιόζους, τους δολοφόνους, τους ωτακουστές, τα καρφιά και τις κουκούλες, τους ασύστολους κλέφτες και τους ακόρεστους άρπαγες που εκ συγκρίσεως κάνουν τα ‘pampers’ να φαίνονται αταξία νηπιαγωγείου ή και … «μικρά ‘δωράκια’ στον εαυτό τους».

Σοκαριζόμαστε με την δολοφονία Καραϊβάζ και με την συγκάλυψη του τροχαίου δυστυχήματος έξω από την βουλή που κόστισε την ζωή στον Ιάσωνα γιατί ξεχάσαμε το «Ο (ΟΝΝΕΔίτης πρόεδρος) ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ» και το πώς συγκαλύπτει η ΔΕΞΙΑ όλων των ειδών τα ‘τροχαία’, τις ‘ζαρντινιέρες’, τους ‘εξοστρακισμούς/ εποστρακισμούς’ και τους αυτουργούς τους, ξεχάσαμε την σωρεία των χοντροειδέστατων εγκλημάτων τους από του Λαμπράκη έως του Αυγουστίνου Δημητρίου και του Γρηγορόπουλου.Φταίμε που ξεχάσαμε;

Και ναι και όχι.

Φταίμε που ξεχάσαμε γιατί ησυχάσαμε από την απειλή της ΔΕΞΙΑΣ όταν άλλαξε η ταμπέλα του μαγαζιού και από ΔΕΞΙΑ έγινε δήθεν Σοσιαλισμός εναλλάξ με δήθεν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ και δήθεν Αριστερά.

Φταίμε που κοιτάζαμε τις ταμπέλες (που έχουν χάσει πλέον την σημασία τους) και όχι τις πράξεις που ποτέ δεν ψεύδονται. Δεν φταίμε μόνο εμείς. Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε Μεταπολεμικά με την υπερατλαντικά επιβαλλόμενη και ‘προστατευόμενη’ δήθεν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ με δημοκρατίζουσες ή σοσιαλδημοκρατίζουσες εκφάνσεις που ήρθε δήθεν να ‘αντικαταστήσει’ την ‘απερχόμενη’ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ/ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ.


Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε πιστεύοντας την προπαγάνδα ότι δήθεν μέσα στον Καπιταλισμό μπορούμε να έχουμε τις ασφάλειες ενός κράτους Σοσιαλιστικού, Δικαίου, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας, με προστατευόμενη Ελευθερία κινήσεων και ανάπτυξης.


Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε πιστεύοντας την προπαγάνδα ότι δήθεν ο φερόμενος ως Κομμουνισμός του Σταλινικού Καθεστώτος είχε να δώσει μόνο καταπίεση, άρση ιδιοκτησίας και έλλειψη πολυτελών επώνυμων προϊόντων εάν δεν ήσουν του κόμματος.

Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε πιστεύοντας την προπαγάνδα που έκρυβε και έκανε να μην φαίνονται σημαντικά τα εγγυημένα αγαθά επιβίωσης, ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης: τροφής, στέγης και βασικών αγαθών, υγείας-περίθαλψης, εκπαίδευσης και επαγγελματικής καταξίωσης τα οποία ήταν δεδομένα στον Κομμουνισμό του Σταλινικού Καθεστώτος για τον καθολικό πληθυσμό που δεν ήταν ανοικτά ενάντια στο Καθεστώς.


Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν δεν είδαμε τότε ότι τα άσχημα του Σταλινισμού τα είχαμε και εμείς αλλά από την ανάποδη: καθώς ξερονήσια, περιθωριοποίηση, στέρηση Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, περιορισμούς, παρακολουθήσεις, εκφοβισμοί, φυλακίσεις, βασανιστήρια, εκτελέσεις, κλπ, όλα ήταν στο ρεπερτόριο της δήθεν ελεύθερης ΔΕΞΙΑΣ Δύσης για όσους ήταν και εδώ ενάντια στο Καθεστώς.

Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν γιατί δεν είδαμε τότε η καθολικότητα των απλών Πολιτών «που δεν ενοχλούσαν ή απειλούσαν το Καθεστώς» στην δήθεν ελεύθερη ΔΕΞΙΑ Δύση δεν είχαν την εγγύηση των εγγυημένων αγαθών επιβίωσης, ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης: τροφής, στέγης και βασικών αγαθών, υγείας-περίθαλψης, εκπαίδευσης και επαγγελματικής καταξίωσης που ήταν ο καθολικός κανόνας στο Σιδηρούν Παραπέτασμα.


Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν δεν είδαμε τότε ότι οι απλοί Πολίτες πιστεύοντας το παραμύθι της ΔΕΞΙΑΣ ότι τους αξίζει να έχουν τα αγαθά της επιβίωσης, ανάπτυξης και αυτοπραγμάτωσης μόνο εάν είναι ικανοί ή άριστοι (ό,τι και να σημαίνει αυτό για την ΔΕΞΙΑ) αναλώνονταν απάνθρωπα σε στημένους ‘αγώνες’ στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τον εργασιακό χώρο, την αγορά, την κοινωνία, την Πολιτεία για μια ουσιαστικά ανύπαρκτη θέση στον ήλιο αλά «Έβδομη Ημέρα της Δημιουργίας».


Όλοι οι Λαοί την πατήσαμε σαν κοπάδι που ξαναμπαίνει στο μαντρί γιατί όταν το παραμύθι αυτό άρχισε να ξεφτάει διεθνώς μας ‘φόρεσαν’ την ‘αλλαγή’ και πάλι διεθνώς, δίνοντας κράτος πρόνοιας, εκπαίδευση, εργασία, βιώσιμους μισθούς και συντάξεις για λίγο για να μην γίνουν όλοι οι Λαοί πραγματικοί Δημοκράτες- Κομμουνιστές, αφού δεν τους άρεσε και δικαιολογημένα, ούτε ο Στάλιν.


Και εμείς οι Λαοί το πιστέψαμε και δεν είδαμε ότι η ‘αλλαγή’ ήρθε απλά για να προστατέψει την ΔΕΞΙΑ και τον καπιταλισμό από την τάση των Λαών προς μια Ανθρώπινη ζωή όπως καταμαρτυρεί η πολιτική επιστήμη της έρευνας και ανάλυσης σε όσους την γνωρίζουν.

Και εμείς ο Ελληνικός Λαός την πατήσαμε που δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό που έκαναν τα κόμματα τύπου ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό ήταν να γίνουν μια προσωρινή βαλβίδα ασφαλείας για το Καθεστώς της ΔΕΞΙΑΣ αποπροσανατολίζοντας τον Λαό από την φυσική του πορεία προς Ανθρώπινη ζωή με τους δημαγωγικούς πολιτικαντισμούς και τις επιφανειακές απατηλές βραχύβιες παροχές την στιγμή που ταυτόχρονα νομοθετούσαν και σχεδίαζαν να εξασφαλίσουν την συνέχεια της ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ στα κράτη ώστε να κατοχυρώνουν και προασπίζουν την άκρατη δικτατορική μονοπωλιακή κερδοσκοπία των ολίγων διεθνών πλουτοκρατών που διεκδικούν μονοπωλιακά τον πλανήτη.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός την πατήσαμε όλοι μαζί γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν πιστέψαμε ότι η ΔΕΞΙΑ είχε παροπλιστεί στο ντουλάπι της Ιστορίας.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός την πατήσαμε όλοι μαζί γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν χαλαρώσαμε και πιστέψαμε ότι μπορούσαμε πλέον να χτίσουμε ένα δυνατό κράτος με σωστό ΕΣΥ, σχολεία/πανεπιστήμια, δουλειές, παροχές, ελευθερίες, Δικαιώματα και υψηλό βιοτικό επίπεδο.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός φταίμε όλοι μαζί γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν γιατί δεν προσέξαμε ότι την ίδια στιγμή τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας, Κεντροδεξιάς, ‘Σοσιαλισμού’ και ‘Αριστεράς’ προετοίμαζαν το κράτος μας να δεχτεί την αμετάκλητη επιδρομή, εγκαθίδρυση και ανεξέλεγκτη κυριαρχία των λίγων αυτών διεθνών πλουτοκρατών που μέσω του Νεοφιλελευθερισμού της Παγκοσμιοποίησης νέμονται ετσιθελικά τα κράτη και ιδιοποιούνται τα πάντα ελέω της απολυταρχικής επιβολής του απάνθρωπου χεριού που φοράει περιστασιακά Σοσιαλδημοκρατικό/ ‘δημοκρατικό’ ή ‘αριστερό’ γάντι.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός φταίμε όλοι μαζί γιατί εξ αιτίας της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου που μας γινόταν δεν αντιλαμβανόμαστε το χέρι της ΦΑΣΙΖΟΥΣΑΣ ΔΕΞΙΑΣ που διαφαινόταν όλο και περισσότερο με κάθε ανακοίνωση ‘λιτότητας’, ‘μέτρων’, ‘μεταρρυθμίσεων’, ‘εξυγιάνσεων’ και συναφών των εκτελεστικών των Μνημονιακών ‘επιταγών’ κόμματων της Σοσιαλδημοκρατίας, Κεντροδεξιάς, ‘Σοσιαλισμού’ και ‘Αριστεράς’.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός φταίμε όλοι μαζί γιατί πιστέψαμε το «όλοι ίδιοι είναι» όχι μόνο για τους πολιτικούς και τα κόμματα που δικαίως και αποδεδειγμένα το λέμε αλλά και για τις ιδεολογίες που αυτοί καπηλεύονται.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός φταίμε όλοι μαζί γιατί αντί να πούμε «δεν είσαι εσύ Αριστερός/ Σοσιαλιστής/ Ανθρωποκεντριστής» σε κάθε μασκοφόρο λαϊκιστή λαοπλάνο πολιτικάντη ανδράποδο της ΔΕΞΙΑΣ, λέμε «είναι το ίδιο ιδεολογικά ο Αριστερός με τον Δεξιό και ο Σοσιαλιστής με τον Φασίστα και τον Ναζί».

Σε αυτό φταίμε.

Και αυτό πληρώνουμε και θα πληρώνουμε αν δεν συνέλθουμε.

Εμείς ο Ελληνικός Λαός φταίμε όλοι μαζί για την πλάνη που πέσαμε διότι οι παλιοί που τα γνώριζαν δεν μιλούσαν στα παιδιά και στα εγγόνια τους για τις εμπειρίες τους με την ΔΕΞΙΑ επί παντός επιστητού σε σημείο που να περάσει το βίωμα εκείνων των γενιών στις επόμενες ώστε να μην τους επιτραπεί να ξεχάσουν ποτέ βιωματικά τί σημαίνει ΔΕΞΙΑ και τί σημαίνουν τα τζάκια που την εξέθρεψαν και την επέβαλαν εις βάρος του Λαού, της Χώρας, του Κράτους, του Έθνους, της Ελευθερίας, της Αυτοδιάθεσης και της Δημοκρατίας.

Τί σημαίνει λοιπόν ΔΕΞΙΑ;

ΔΕΞΙΑ σημαίνει φτιασιδωμένος Ναζισμός. Και θα μας αποδειχθεί σιγά- σιγά και πάλι πέραν πάσης αμφιβολίας, τώρα που το βιώνουμε και πάλι όλοι μαζί.

Μοιράσου το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *