• Εάν στην ζωή σου αντιμετώπισες και αντιμετωπίζεις αδιέξοδα είτε οικονομικά είτε κοινωνικά είτε πολιτικά είτε διαπροσωπικά, ο ΑμεσοΔημοκρατικός Ανθρωποκεντρισμός μπορεί να σου δώσει και απαντήσεις και λύσεις σε αυτά.
  • Εάν δεν σε εξυπηρετεί  το σύστημα στο οποίο ζεις ή σου φαίνεται ότι το σύστημα στο οποίο ζεις στρέφεται εναντίον σου αντί να σε εξυπηρετεί, εμποδίζοντας σε να επιτύχεις τους προσωπικούς σου στόχους και να ζήσεις την ζωή που θέλεις, ο ΑμεσοΔημοκρατικός Ανθρωποκεντρισμός θα σου δείξει και γιατί αυτό συμβαίνει και πώς διορθώνεται.
  • Στα τεράστια και άλυτα κοινωνικά προβλήματα εντός του συστήματος στο οποίο ζεις, ο ΑμεσοΔημοκρατικός Ανθρωποκεντρισμός δίνει και την λύση τους και την εξήγηση γιατί στο τωρινό σύστημα είναι άλυτα.
  • Σε όσους αισθάνονται ότι στα τωρινά προβλήματα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τις εξοντωτικές πεπατημένες που επιβάλλουν στον κόσμο όπως π.χ. τα Μνημόνια, η λιτότητα, ο φιλελευθερισμός, ο πόλεμος, η οικονομική αποικιοκρατία, η κρατική βία, κ. ά., ο ΑμεσοΔημοκρατικός Ανθρωποκεντρισμός δείχνει και παρέχει πολλές άλλες άκρως βιώσιμες και πρακτικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Τι μπορώ να κάνω για να έχω ΑμεσοΔημοκρατικό Ανθρωποκεντρισμό;